Menu

Informatie

Speelhuizen zijn ruimtewinners in een lokaal, meer vloeroppervlakte (een zolderoppervlakte van bijv. 10 m²) erbij, meer gebruikersmogelijkheden. Met en trap in het midden kun je het geheel in 4 groepen met verschillende activiteiten verdelen.

Een lokaal wordt sfeervoller, uitdagender en attractiever voor gebruikers. Kinderen waarderen het nieuwe huis ten zeerste.

Meer pedagogisch en didactische mogelijkheden. Het kan voor allerlei spel en leersituaties gebruikt worden, bijvoorbeeld. een winkeltje, poppenkast, computerverdieping, leeshoek, taalzolder etc.

Panelen

Diverse unieke panelen zijn mogelijk zoals trap -, klok -, tuitgevel. Of in kasteeluitvoering, oosters of met torens en kantelen. We spelen graag in op eigen ontwerpen.

De geadviseerde verdiepingshoogte is ca. 1,50 meter voor de jongste kinderen. Bij voldoende plafondhoogte zijn er ook hoger gelegen verdiepingen mogelijk, b.v. ook geschikt als computer of leszolder in de bovenbouw daardoor extra ruimte in bestaande lokalen.

Hekwerken

Voor de hekwerken van de speelhuizen worden de unieke zelfontwikkelde potloodhekjes gebruikt.

Daarnaast is er een nieuw hekwerk ontwikkeld, een hekwerk bestaande uit paaltjes met afgeronde bovenkant, "het Amsterdammertje". Afgelopen jaar hebben een aantal scholen voor dit nieuwe type gekozen.

Zowel de potlood hekwerken als de Amsterdammertjes kunnen in elk gewenste kleur geverfd of geheel blank gelakt geleverd worden.

Financieel maatwerk als dit beter uitkomt

Betaling in vaste termijn gedurende een korte of lange periode (jaren), maken het mogelijk toch een speelhuis aan te schaffen.

Informeer naar de mogelijkheden!